Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

TOP 2011 Deep House Songs (by Stooth)

Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες κομματάρες που σημάδεψαν το 2011,η επιλογή είναι πολύ δύσκολη..Παρόλα αυτά έκανα την καρδιά μου πέτρα και διάλεξα τα παρακάτω δέκα tracks γιατί απλά δεν μπορούσα να τα αφήσω εκτός TOP 10..

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους,με υγεία και πολύ μουσική..!!!

TOP 2011 Deep House Songs

10.Siopis - Really Love Ya (Original Mix)
 9.Audiofly - 6 Degrees feat. Fiora (Tale Of Us Remix)
 8.Tim Green - In Love
 7.Flight Facilities - Foreign Language (Feat Jess - Will Saul & Tam Cooper Remix)
 6.Thugfucker-Disco Gnome (Tale Of Us Remix)
 5.David August - You got to love me
 4.Maceo Plex - Vibe Your Love
 3.Kraak & Smaak - Let's Go Back (feat. Romanthony) (Solomun Remix)
 2.Miguel Campbell - Something Special (Original Mix)
 1.Larse - So Long

St. Germain - Rose Rouge (J-House bootleg remix)


Pat Lok - No Shame (Goldroom Mix)


Moony - I Don't Know Why ( Jerome Isma-Ae Remix)


Η Ιταλίδα Moony (Monica Bragato) με την ουσιαστική βοήθεια του εξαιρετικού στα μουσικά "ντυσίματα" Γερμανού Jerome Isma-Ae, κατάφερε να μας ξεσηκώσει με το 'I Don't Know Why" το 2008. Ένα τραγούδι που ακούστηκε πάρα πολύ και με μεγάλη επιτυχία στη Μ.Βρετανία. Δυστυχώς για εμάς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στην Ελλάδα, καθώς όσο και αν ψάχνουμε, δεν μπορούμε να βρούμε τον λόγο που οι ελληνικοί μουσικοί σταθμοί του γύρισαν την πλάτη.

Funkagenda - What the Fuck (Original Mix)


Κατά την προσωπική μου άποψη η αγγλική μουσική σχολή είναι το νούμερο 1 στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ο Funkagenda με την σειρά του αποτελεί έναν άξιο πρεσβευτή της σχολής αυτής. Στο re-edit του, στο 'What the Fuck' απολαμβάνουμε ίσως την καλύτερη εκτέλεση του θρυλικού αυτού τραγουδιού. EnJoY ...

Ricardo Villalobos - Fizheuer Zieheuer


Μεγαλοφυές τραγούδι από τον πάντα απρόβλεπτο minimal techno παραγωγό Ricardo Villalobos. Εντυπωσιακή διασκευή σε ένα τραγούδι της gypsy folk του Blehorkestar Bakija Bakic.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Federico Aubele - Esta Noche




Μαγευτικό και εξαιρετικά χαλαρωτικό κομμάτι από τον αργεντίνο μουσικό παραγωγό Federico Aubele..Μπορούμε να το βρούμε στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο ''Gran Hotel Buenos Aires'' που κυκλοφόρησε το 2003..

RealProg's Top Eleven for 20Eleven !!!

Λίγες ώρες έμειναν για να φύγει το 2011! Μπορει για την χώρα μας να ήτνα η χειροτερη χρονιά ισώς και μετα την Χούντα αλλα στην μαγική χώρα της μουσικής είχαμε ενδιαφέρουσες παραγωγές..πιο κάτω παραθέτω τα 11 αγαπημένα μου tracks για το 2011 χωρίς σειρά προτίμησης.. copy-paste στο youtube για να ακούσετε :)

-> Noir & Haze -Around (Solomun Vox remix)[Noir Music]
-> Oliver S -Doin Ya Thang [Play it Down Records]
-> Steffi feat. Virginia - Yours [Ostgut Ton]
-> Azari & III - Hungry for the Power (Jamie Jones Ridge Street remix) [Turbo]
-> Thugfucker - Disco Gnome (Tale Of Us remix) [Life and Death]
-> Benoit & Sergio - Everybody [DFA Records]
-> Larse - So Long [Noir Music]
-> Laura Jones - Love In Me [Leftroom Rec]
-> Maceo Plex - Stay High Baby [ Ellum Audio]
-> Art Department - We Call Love [Crosstown Rebels]
-> Kraak & Smaak - Let's Go Back (Solomun Remix)[Jalapeno Records]

...είναι και άλλα πολλα !!!

Kraak & Smaak - Let's Go Back (Solomun Remix)

B.o.B. feat. Andre 3000 - Play The Guitar



Μόλις 23 ετών ο B.o.B. έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία το 2010 με το “Airplanes”. Επανέρχεται με το “Play the guitar”. Brand new song με τη βοήθεια του Andre 3000.

Craig Walker - Bright Lights (Big City Remix - Punk TV)




Πρώην μέλος των Archive,ο ιρλανδός Craig Walker έχει συνδέσει τη φωνή του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος..Σε σόλο καριέρα πλέον κυκλοφόρησε το album ''SIAMESE'' με remixes από γνωστούς έλληνες και ξένους μουσικούς παραγωγούς..Ένα από αυτά είναι και η κομματάρα ''Bright Lights'' σε remix από Punk TV..

Veitengruber - Gimme Some Muah



Eυτυχισμένο το...2010!! Τον Iουνιο του 2010 κυκλοφόρησε στην Brise Records αυτη η tech house bomb του Γερμανού Veitengruber, o oποιός αν και ασχολείται απο τα 90's με την μουσική δεν μας είχε συνηθήσει σε τέτοιες εντυπωσιακες παραγωγές !!!

Aly & Fila feat. Jwaydan - We Control The Sunlight


TUNE OF THE YEAR 2011 IN TRANCE ... Enjoy !!!

Robert James Can You Keep It



O Robert James μας έρχεται απο το Leeds της Μεγάλης Βρετανίας και το MixMag τον χαρακτηρησε ως τον καλύτερο ανερχόμενο DJ του Νησιού για το 2011..to can you keep it κυκλοφόρησε τον Μαρτιο του 2011 στην Hot Waves και αποτελεί ενα υπεροχό καθαρόαιμο House track... οτι πρέπει για το soundtrack της πρωτοχρονιάς !!

Mr Oizo - Flat beat



Πίσω στο 1999 με «τον κύριο διευθυντή» Mr Oizo! Κάτι τέτοιο θα διαπιστώσετε βλέποντας το video clip του κομματιού, το οποίο το 1999 έγινε συνώνυμο με την Levis καθώς συνόδευε διαφημιστικό spot της εκείνη την εποχή. Τρελή πορεία στα euro charts για το “Flat beat” με μεγαλύτερη επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία όπου είχε φτάσει στην κορυφή.

Lutzenkirchen - Let It Go (Original Mix)



Τον επόμενο μήνα στο αγαπημένο του Rocker 33 της Στουτγκάρδης ο Lutzenkirchen θα παρουσιάσει επίσημα το νέο track του “Let it go”. Σε techno ρυθμούς όπως πάντα, ο Γερμανός παραγωγός προχώρησε στη δημιουργία αυτής της δουλειάς από την Platform B.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Cottonbelly - Take Me Away



Μέσα από τη συλλογή Spring Purple που κυκλοφόρησε το 2006, ο Cottonbelly ρεμιξάρει άριστα το δικό του “Take me away”.

Flight Facilities - Foreign Language (Feat Jess - Will Saul & Tam Cooper Remix)




Deep για deep το κομμάτι με απίστευτα φωνητικά..

Marco Bailey - Sa Trinxa



Κυκλοφόρησε το Μάϊο του 2010 στη Bedrock, με τον Marco Bailey να κινείται σε πολύ πιο soft ρυθμούς σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει παλαιότερα. Παρόλ’αυτα, δεν παύει να αποτελεί πολύ αξιόλογη παραγωγή από τον Βέλγο DJ.