Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

William Fitzsimmons - I Don't Feel It Anymore (George Raquet Remix)

Solomun vs. Ost & Kjex - Federgewicht (Oslo Version)


Solomun again n again! Μπορεί να τον μάθαμε για τα καλά το τελευταίο διάστημα, τα πρώτα δείγματα όμως τα είχε παρουσιάσει από το 2006 σε συνεργασίες με H.O.S.H. και Gebruder Ton. Το 2008 συνάντησε τους Ost & Kjex και το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε από την Diynamic records το Federgewicht. Καθαρά Γερμανική παραγωγή από το σπουδαίο Solomun.

Guti & Audiofly - Speechless Theory 11


Έχει ήδη συμπληρώσει έναν χρόνο κυκλοφορίας. Πολύ καλή δουλεια από Guti & Audiofly. Το release αυτής της Ιταλοαργεντίνικης συνεργασίας ανήκει στην Wok records.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

The Smiths - Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me


Τεράστιο πραγματικά συγκρότημα οι The Smiths. Το 1987 μέσα από το album τους με τίτλο Strangeways, Here We Come γνώρισαν απίστευτη επιτυχία που εκτοξεύτηκε ακόμα περισσότερο με το 'Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me'.

Nicolas Masseyeff - Mugen



Ο Γάλλος Nicolas Masseyeff μπορει να μην ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό αλλα απο τις αρχές της δεκαετίας των 90's ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσικη, κατα καιρους εχει κανεί μεγάλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα τις techno σκηνης όπως Oxia, Tocadisco, Stephan Bodzin και άλλους...τον Νοέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε αυτο το deep and tech house κομμάτι στην Γερμανική herzblut recordings.

James - Tomorrow

The Smiths - Well I Wonder


Πόσο ωραίο τραγούδι το ' Well I Wonder '. Απολαυστικοί οι Βρετανοί σε ένα ακόμα album τους (Meat is Murder - 1985).

Urge Overkill - Girl,You'll Be a Woman Soon




Όποιος έχει δει το ''Pulp Fiction''(φαντάζομαι όλοι..) σίγουρα θυμάται την κομματάρα των Urge Overkill,''Girl,You'll Be A Woman Soon''..Εξαιρετική ταινία..Καταπληκτικό τραγούδι..

The Housemartins - Bow Down


Φοβερό τραγούδι από τους "The Housemartins" ...

Tina Turner - Whole lotta love

Nostalgia 77 Feat Alice Russell - Seven Nation Army (The White Stripes Cover)



Apithano remake tou pasignwstou hit twn white stripes

Massive Attack feat. Hope Sandoval - Paradise Circus (Gui Boratto Remix)




Καταπληκτικό remix από τον Gui Boratto,στην κομματάρα των Massive Attack,''Paradise Circus''..

Ralph Myerz - My Dream Queen




O Ralph Myerz μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες..Μία από αυτές είναι και το κομμάτι ''My Dream Queen'' που το βρίσκουμε στο album του ''Outrun''(2011)..Enjoyy..

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Infusion Vs. Kate Bush - 'Running Up That Hill'



Ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία (όχι δεν θα μας στείλει η κρίση εκεί....) απλά εκεί γεννήθηκαν οι Infusion!! Σημαντικο trio που απο τα μέσα της δεκαετίας των 90's παράγουν μουσικές για διαφορα γούστα..Μια απο τις χαρακτηριστικές στιγμές τους το πολυ ωραίο remix στο κλασσικό κομματι της γνωστης Αγγλίδας Kate Bush, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα αλλα ακούστηκε σε πολλα sets γνωστών dj's.

....Eνα χρόνο μετά (2004)ξανακάνουν την εμφανιση τους και κυκλοφορουν στην Polaroid Recordings με το Love & Imitation....ακόμη ενα εκπληκτικο track !!

Roger Sanchez - Another Chance (Afterlife Mix)

Moby-why does my heart feel so bad




Richard Melville Hall h alliws Moby...

Daniel Bortz & Sascha Silber - Color of love




Εξαιρετικό κομμάτι από τους Daniel Bortz και Sascha Silber..Καταπληκτικά και τα φωνητικά που δίνουν  ένα ξεχωριστό ''χρώμα'' στον '''έρωτα''..Enjoyy..

Earth Wind and Fire - Lets Groove


Let's Groove ...

Eartha Kitt - Where Is My Man


Κομματάρααααααααααα ...

Jennifer Rush - I Come Undone


Με διαφορά η καλύτερη μουσικά εποχή. Back to 80's λοιπόν ...

Divinyls - I Touch Myself


Τι ωραίο τραγούδι από τους Αυστραλούς Divinyls. Πίσω στο 1991 ...

Peace Division feat. Pleasant Gehman - Blacklight Sleaze


Και μιας και γυρίσαμε στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, πάμε μια βόλτα και στο 2006 με μια παραγωγή που ελάχιστοι θα έχουν ξεχάσει… Ήταν από τα πιο dark tracks των 00’s, με καταπληκτικά vocals από την Pleasant Gehman και ένα απίστευτο remix από τον Radioslave. Ακούμε το original mix του “Blacklight sleaze” από τους αγαπημένους Peace Division που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2006 από την NRK Sound Division.

D pulse - July Sunset


Τετραμελές project που μας έρχεται από τη Ρωσία. Το July sunset αποτελεί το καλύτερό τους ίσως track. Το καλοκαίρι του 2007 το ακούγαμε στην πρώτη Concealed truth compilation που κυκλοφόρησε ο δικός μας Ανδριανός Παπαδέας από τη “The sound of everything”.

Chris Nemmo - Reflections (G Pal's Purple Remix)



Ελληνικό άρωμα στην progressive house, στην σκηνη όπου έχουν διαπρέψει όσο πουθενά αλλου οι Ελληνες παραγωγοι!! Εδω το νέο αίμα ο Chris Nemmo (γεννηθηκε στην Πάτρα το 1980) παραγεί ένα κλασσικό prog κομματι με υπεροχα vocals της Ελένης Τάκου και ο κορυφαίος Ελληνας dj/παραγωγός Gpal επιμελείται του remix... το κομματι κυκλοφόρησε στο Album του Chris Nemmo "Forbidden Paths" στην Κlik Records το 2004 .

Nite Jewel-One Second Of Love



ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω!

Chaka Khan & Rufus -- Any Love


Ανεπανάληπτο ...

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Agoria feat Scalde - Singing (Dixon Mix)


Φοβερό edit από Dixon στο ούτως ή άλλως πολύ καλό singing του Agoria. Κυκλοφόρησε επίσημα στα τέλη της περασμένης χρονιάς και το release ανέλαβε η Innervisions. Παραγωγή από τον Sebastian Devaut, vocals από Sylvain Rebut-Minotti, αποτέλεσμα, εξαιρετικό! Enjoy it!

DJ Le Roi feat. Roland Clark - I Get Deep (DJ T. Remix)


Ο κύριος που πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το καταπληκτικό “Leavinme” συνεχίζει με το remix που ακούμε στο “I get deep” του DJ Le Roi. Ο DJ T έρχεται από τη Γερμανία, και ρεμιξάρει ένα track με πολλές επιρροές από Fatboy Slim και Funkagenda. Αρχικά το “I get deep” κυκλοφόρησε από την Deeptown music το 2007.

Plan B - Prayin'


Υπέροχο τραγούδι από τον Άγγλο 'Plan B', μας ανεβάζει τη διάθεση ...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Echo & The Bunnymen - The Killing Moon



Οι Echo & The Bunnymen αποτελούν μία post-punk μπάντα με μεγάλες δημιουργίες στο ενεργητικό τους. Ιδρύθηκαν το 1978 στο Λίβερπουλ και από τότε μας έχουν χαρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Mano Negra - Out of time man


La mano negra - Out of time man :'Ενα από τα καλύτερα κομμάτια τους...Χαρείτε το!!!

FC Kahuna - Hayling (original mix)



Oι FC Kahuna,το Αγγλικό duo, αρχισαν να δημιουργούν μουσική το 1997 και διαλύθηκαν άδοξα το 2003. Εκείνη την χρόνια (ευτυχως για εμάς) πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν το Hayling που αποτελεί ισως το καλύτερο κομματι τους μεταξύ απο πολλες ωραίες παραγωγές!

The Kills - Cheap and Cheerful

Starsailor - Hurts Too Much (James Walsh solo)

Bearight & Lookleft - Miss You (Original Mix)



τα υπέροχα φωνητικα της Angie Stone στο "Ι Wish I didn't miss you" , πειραγμένα απο τους Βρετανους Bearight & Lookleft ...καταπληκτικό deep house vibe κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 στην Πολωνική Pets Recordings !!!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Storm Queen - Look Right Through (Aeroplane Remix)




Γιατί οι Aeroplane ξέρουν να μιξάρουν..Καταπληκτικό remix..

Florence + The Machine - Only If For A Night


Florence + The Machine again n' again ...

Cassius Feat Steve Edwards - The Sound Of Violence


When the sun goes down μας λένε οι Γάλλοι Cassius, track από το cd τους με τίτλο Au Reve (2002).

Marilyn Manson - Personal Jesus


Με διαφορά η πιο 'βρώμικη' και 'αλήτικη' εκτέλεση του Personal Jesus. Φοβερός και διαχρονικός πάντα ο Marilyn Manson.

Royksopp - You Don't Have A Clue


Μας έρχονται από το παγωμένο Τρόμσο της Νορβηγίας με ήχους που μαγεύουν… Οι Royksopp το 2009 κυκλοφόρησαν το τέταρτο και τελευταίο μέχρι στιγμής album τους με τίτλο “Junior”. Ένα από τα tracks που ξεχώρισαν ήταν και το “You dont have a clue” με τη χαρισματική φωνή της Anneli Drecker.

Jamie Woon - Lady Luck


Τον γνωρίσαμε το καλοκαίρι με το “Night air”, χρονικά όμως είχε προηγηθεί το “Lady luck”. Κυκλοφόρησε επίσημα πέρσι τον Απρίλιο, αν και η παραγωγή έγινε εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Το release ανέλαβε η Candent songs, με άλλα 3 remixes να περιλαμβάνονται στο βινύλιο. Τα vocals ανήκουν στον ίδιο τον Jamie Woon.

Beark And The Virtual Band - Wonderwall (jazz version)




Όλοι γνωρίζουμε την κομματάρα των Oasis,''Wonderwall''..Tι θα λέγατε για μια jazz διασκευή του..;;;;

Bruce Springsteen - Cover Me




Μεγάλο 80s κομμάτι από τον αμερικανό τραγουδιστή,Bruce Frederick Joseph Springsteen..Το βρίσκουμε στο ομώνυμο single που κυκλοφόρησε το 1984.. Eξαιρετικό..

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Novak - Rapunzel


Μοναδικό ...

Thievery Corporation - The Richest Man In Babylon




Μεγάλο κομμάτι από τους Thievery Corporation..Σίγουρα ένα από τα καλύτερά τους..

SCSI-9 feat. Katya Ryba - Senorita Tristeza


Ο καιρός παραμένει κρύος κι εμείς αυθόρμητα και μάλλον υποσυνείδητα θυμηθήκαμε τους SCSI-9 που μας έρχονται από τη μακρινή και παγωμένη Μόσχα. Εξαιρετικοί στην electronic σκηνή - με το 'Senorita Tristeza' απλώς το πιστοποιούν.

Alphawezen - Speed Of Light




Εξαιρετικό κομμάτι από το γερμανικό δίδυμο,Alphawezen..Μπορεί να κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια (2007) αλλά δεν το βαριόμαστε ποτέ..Ειδικά τα φωνητικά από την Asu Yalcindag είναι μαγευτικά..

Spiller - Cry Baby (Röyksopp's Malselves Memorabilia Mix)




Εξαιρετικό chill out remix από τους Royksopp,στο κομμάτι του Spiller,''Cry Baby''..

Mark Ronson ft Amy Winehouse- Valerie



Μα δεν είναι κρίμα να χαθεί ένα τόσο μα τόσο τεράστιο ταλέντο ??? Amy Winehouse RESPECT

Kings Of Leon - Notion


Το έχουμε ξαναπεί πως τους Kings Of Leon τους αγαπάμε. Τα τραγούδια τους μας ανεβάζουν την διάθεση κι αυτό είναι που μετράει πραγματικά στη μουσική. Enjoy ...

Antony and the Johnsons - Cripple and the Starfish

Eleni Karaindrou - Eternity Theme




Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο ενός μεγάλου σκηνοθέτη,του Θεόδωρου Αγγελόπουλου θυμηθήκαμε το καταπληκτικό soundtrack της ταινίας του,''Eternity And A Day''..

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Lovebirds feat. Stee Downes Want You In My Soul



O Lovebirds είναι ενας καινουριος σχετικα παραγωγός απο το Αμβούργο, ο οποίος εκανε την εμφανίση του το 2007. Περσυ, κυκλοφορησε ένα απο τα κομματια- soundtrack του καλοκαιριου του 2011 το οποίο επαιξε σε πολλά sets μεγάλων dj's... ένας καθαρά house ήχος με πολύ ωραία φωνητικά! Το κομματι κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011 στην Βρετανική Winding Road.

Fosky - Shiva feat. Shiva (Martinez Brothers Remix)



Ερχεται απο την χώρα του Hernan Cattaneo, του Guti και του ...Sebastian Leto! H Αργεντινή που παραδοσιακα "εξάγει" καταπληκτικούς μουσικους μας παρουσιάζει τον Fosky...στις 16 Ιανουαριου κυκλοφόρησε στην Crosstown το Shiva...εδω ακουμε remixαρα απο τους "γνωστους μας" Martinez Brothers....καλά άρχισε το 2012 ;)

Kellerkind - Backflash (Niko Schwind Remix)




Ολοκαίνουριο deep για deep track.. Enjoyyyyyy..

Morcheeba - The Sea




Τι να πει κανείς για τους βρετανούς..Εμφανίστηκαν στο μουσικό προσκήνιο το 1995 και έχουν καταγράψει στο βιογραφικό τους πάρα πολλές επιτυχίες..Μία από αυτές είναι και το κομμάτι '' The Sea'' που το βρίσκουμε στο πλατινένιο τους album ''Βig Calm'' που κυκλοφόρησε το 1998..

Icehouse - Hey Little Girl




ΥΜΝΟΣ των 80s από την αυστραλιανή μπάντα,Icehouse..Το κομμάτι κυκλοφόρησε στο ομώνυμο single το 1982 και ακούγεται μέχρι σήμερα πολύ ευχάριστα..

Antonio Piacquadio - Hold Up (Butch Remix)



Εδω έχουμε εναν Αμερικάνο με Ιταλικές ρίζες (Piacquadio) και τον μεγάλο Γερμανο techno dj/producer με τις Τουρκικες ριζές (τύφλα να έχει ο Ο.Η.Ε.) τον γνωστό Butch... το κομματί κυκλοφόρησε στην Αμερικάνικη Inmotion τον Νοεμβριο του 2011, μια αρκετά καλή προσπάθεια με φωνητικά που θυμίζουν κατι απο RnB...

James Holden - Nothing



"Cause now I've got, nothing to hold the falling...So how can I survive this sinking feeling?"
Τι κι αν έχουμε να ακούσουμε πολυ καιρό γι αυτον τον περίεργο Αγγλο...τι κι αν έχει πολυ καιρο να μας επισκεφθει.... Όλοι μας θυμόμαστε τις ΠΑΡΤΑΡΕΣ με τον James Holden...εδω ακούμε ενα απο τα καλύτερα κομματια του που κυκλοφόρησε το 2003 στην Horizons Music!
FULL RESPECT !!

Charlie Banks - Saying What [Christophe Remix]



To Bournemouth είναι μια μικρή πόλη στα Νότια της Αγγλίας, παρ' όλα αυτα έχει παράδοση στα μεγάλα events και τα δυνατά parties, εκει γεννηθηκε ο Charlie Banks που είναι μόλις 18 ετών! Σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2012, κυκλοφόρησε στην Γερμανικη Dirt Crew το debut Ep, εμεις ξεχωρίζουμε το συγκεκριμένο remix του επίσης Βρετανού Christophe...πραγματικά μια πολύ καλη αρχή για τον πιτσιρικα!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Junior Sanchez feat. Dajae - Be With U (Junior's Make Your Body Wet Dub)


Πίσω στο χρόνο, και πιο συγκεκριμένα στο 1999, όταν η House είχε αποκτήσει ίσως την καλύτερή της μορφή (την οποία και διατήρησε ως τα μέσα της περασμένης δεκαετίας), με τον Junior Sanchez να κυκλοφορεί αυτό το άκρως ανεβαστικό track. Η Planetworks είχε τότε αναλάβει το release του CD single στην Ελλάδα. Το βρίσκαμε σε 6 διαφορετικά versions. Εδώ δεν ακούμε το original αλλά το “Junior’s make your body wet dub” edit. Καταπληκτικό!

Consoul Trainin & Pink Noisy - Litanie Des Saints


Μετά την επιτυχία που γνώρισε το “Tango to Evora”, Consoul Trainin και Pink Noisy συνεργάζονται ξανά σε ανάλογο ύφος, αυτή την φορά με θέμα το “Litanie des saints”. Ολόφρεσκο track από τους Έλληνες παραγωγούς.

The Church-Under The Milky Way (Lance Cashion Remix 2006)


Φανταστικό remix σε ένα απίστευτο κομμάτι ...

Young Parisians - You write the rules


Ένα φοβερό δίδυμο από το Λονδίνο, κυκλοφόρησε το 2002 αυτό το υπέροχο κομμάτι. Τους Young Parisians τους μάθαμε αρχικά από τη συλλογή House experience 8 που βγήκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς από την Planetworks, με το “U write the rules” να αποτελεί το πρώτο της track.

Fatboy Slim – The Joker


«Κλεμμένο» από τους Steve Miller band το 1973, αξιοποιείται άριστα από τον Fatboy Slim το 2005. Το ”Joker” κυκλοφόρησε από τον κατά κόσμον Norman Cook στην Skint records, σε μια εκτέλεση που χαρακτηρίζει απόλυτα το στυλ του Βρετανού παραγωγού και DJ.

Adele - Set Fire To The Rain (Moto Blanco Club Mix)




Άλλο ένα καταπληκτικό remix της κομματάρας ''Set Fire To The Rain'',από τον Moto Blanco αυτή τη φορά..

Babe Ruth - The Mexican


Moby - The Right Thing


Με δύο μόνο λέξεις : Just Moby ...

Film - Alarm (Last Chance Remix)


Φανταστικό τραγούδι από τους Έλληνες Film. Μαγικό και το remix του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου. Το τραγούδι το πρωτοσυναντήσαμε στη συλλογή One Dream Closer (2007) από την EMI.

Maïa Vidal - Follow Me


Το γνωρίσαμε από τη διαφήμιση του ΙΚΕΑ και μας αρέσει πολύ. Follow me ...

Arno Elias - El Corazon




Απίστευτα ατμοσφαιρικό κομμάτι από τον Γάλλο μουσικό και ζωγράφο,Arno Elias..

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Swayzak - Another way (Swayzak stay mix)




Γυρνάμε λίγα χρόνια πίσω,στο 2004,όπου το βρετανικό δίδυμο Swayzak,δημιούργησε ένα εξαιρετικό κομμάτι..Enjoyyy..

Alanis Morissette - Ironic


It's like ten thousand spoons when all you need is a knife ...

Natalie Imbruglia - Torn




All time classic pop κομμάτι από τη Natalie Imbruglia..

Nina Kraviz - I'm Week




Κομματάρα από την πολλά υποσχόμενη νεαρή τραγουδίστρια μουσική παραγωγό και DJ,Nina Kraviz..

Manu Chao - Clandestino




Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον ισπανικής καταγωγής Γάλλο,Manu Chao..Ένα από τα αξιοσημείωτα της μεγάλης του καριέρας είναι οτι έχει τραγουδήσει στα γαλλικά,ισπανικά,αγγλικά,ιταλικά,γαλικιανά,αραβικά,πορτογαλικά και σε κάποιες άλλες γλώσσες..!!!

To ''Clandestino'' είναι από τα πιο γνωστά κομμάτια του και το βρίσκουμε στο ομώνυμο single που κυκλοφόρησε το 1998..Εξαιρετικό..

Sniff 'n' the Tears - Driver's Seat


Το ''Driver's Seat'' είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Βρετανικής rock μπάντας Sniff 'n' the Tears. Το 1978 αποτελεί γι' αυτούς χρονιά ορόσημο καθώς το εν λόγω κομμάτι υπήρξε τεράστιο hit σε πολλές χώρες και έφτασε μέχρι το νούμερο 15 του αμερικανικού chart top 100.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

The Moody Blues - Nights In White Satin



45 χρόνια πίσω στο μακρινό 1967 και το 'Nights In White Satin' το ακούμε ακόμα. Τραγούδι πραγματικός θησαυρός ...

Etta James - Something's Got A Hold on Me




Μεγάλη φωνή,κορυφαία τραγουδίστρια.. R.I.P Etta James..

Joel Alter - I Feel You (original mix)



Φύγαμε για το μακρινό Γκετεμποργκ της υπέροχης Σουηδίας, έκει ο Joel Alter συνδέει την εκπληκτική φωνή της NINA SIMONE σε ένα tech house κομματι που κυκλοφόρησε περσυ στην Γαλλική Bass Culture.... BOMB and you know how I feeeeeeeeeel !!!

Monsieur Minimal - Love story




Θαυμάσιο κομμάτι από τον Monsieur Minimal..Μας χαλαρώνει και μας γλυκο-μελαγχολεί ..Enjoyyy..

Rock Me - Russ Yallop (original mix)



H disco house σε όλο της το μεγαλείο...υπευθυνος ο Russ Yallop εμφανίστηκε στο Νησί το 2010 και τον Οκτώβριο παρουσιασε το Rock Me... πολυ καλή αρχη!!

Glimpse & Martin Dawson - No One Belongs Here More Than You



Tι γινεται όταν ο γνωστος producer King Roc (ή αλλιώς Martin Dawson) συναντάει τον Glimpse, αλλον εναν Βρετανό παραγωγό που βραβευτηκε απο το DJ Mag ως ο καλύτερος Βρετανός παραγωγός του 2010?
Η απαντηση είναι ...Μουσικάρες !!! :)

Art Department - We Call Love (Feat. Soul Clap & Osunlade)



...ηταν ακριβως πριν απο έναν χρόνο, Ιανουαριος 2011, που ακούσαμε αυτη την κομματαρα απο την Crosstwown Rebels και ειμασταν σίγουροι πως θα μας ακολουθεί για όλο τον χρόνο... υπεροχος tech house ηχος απο τον παγωμένο Καναδά, αυτοι ειναι οι Art Department ..ακουστε το ΔΥΝΑΤΑ !!!!

Duffy - Stepping Stone


Μαγική Duffy ...

Rocco & Danny Marquez - Billie Jean (A Tribute to MJ)



Αλλη μια διασκευή αφιερωμένη στον ΘΕΟ... αυτη τη φορά απο δύο Ισπανους με έδρα την Barcelona...κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009 στην Ελβετική Purple Music.

Pryda VS Felix da housecat - Armed silver screen


Pryda και Felix Da Housecat ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας φέρνουν αυτό το καταπληκτικό ακουστικό αποτέλεσμα! “Armed silver screen” σε ένα πολύ όμορφο mash up, με το “Armed” να μας έρχεται από το 2007 και το “Silver screen” από το 2002.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Bush II Bush - Piano Track (Original Re-Edit)


Οι Ιταλοί Bush II Bush, με πολύ καλές δουλειές στο ενεργητικό τους, το 2005 κυκλοφόρησαν αυτό το καταπληκτικό κομμάτι το οποίο αναμφίβολα αποτελεί ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από το συγκεκριμένο project. Το “Piano track” Κυκλοφόρησε τότε από την Ego music records σε 3 διαφορετικές versions, και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα house της περασμένης δεκαετίας. Enjoy it!

Beanfield - Tides (Carl Craig Mix)




Εξαιρετικό remix από τον Carl Craig στο κομμάτι των Beanfield,''Tides''..

Gotye Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)



Teleio.

Primal Scream - Some Velvet Morning


Το 2002 οι Primal Scream κυκλοφόρησαν το album Evil heat” στο οποίο βρίσκουμε και το “Some velvet morning, παρέα με την Kate Moss. Το album ήταν αφιερωμένο στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, και το “Some velvet morning” έγινε single το 2003. Η Nancy Sinatra ήταν η πρώτη που το τραγούδησε το 1966, και από τότε έως σήμερα έχει διασκευαστεί δεκάδες φορές. Η καλύτερη διασκευή ήταν ίσως αυτή των Primal Scream.

Deepchild - The suffering Ones ( Arthur Oskan Remix )


Ο Deepchild γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά στη συνέχεια «μετακινήθηκε» προς Γερμανία όπου και άρχισε να παίζει και να γράφει μουσική. Επίσημα το “Suffering ones” κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη από τη Thoughtless music. Πολύ καλό το remix του Arthur Oskan.

G Pal - 3rd of July


Μας έχει χαρίσει τρομερές παραγωγές και DJ sets. Ο Κρητικός Γιώργος Παλήκαρης, ή όπως όλοι μας τον γνωρίζουμε G Pal, το 2004 κυκλοφόρησε το “3rd of July”, δηλαδή την ημερομηνία γέννησης της κόρης του. Η σύζυγός του Άννα Μαρία Χαροκόπου το ίδιο καλοκαίρι κυκλοφόρησε τη συλλογή “Believer 2” και φυσικά δε θα μπορούσε να μην το συμπεριλάβει στις επιλογές της.

Cee Lo Green - I Want You (Hold On To Love)


Το 'I Want You ' αποτελεί το 4ο single του Αμερικανού καλλιτέχνη της soul Cee Lo Green. Υπέροχο ...

Belle & Sebastian - I Want The World To Stop


I want the world to stop ...

Gramatik - In This Whole World




Καλημέρεςςςςςς με κομματάρα απ' τον μοναδικό Gramatik..

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Mikro - Auti i poli


Οι Θεσσαλονικείς Mikro το 2007 έκαναν μία από τις καλύτερες δουλειές τους. Το «Αυτή η πόλη» γράφτηκε το Φθινόπωρο εκείνου του έτους, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές παραγωγές που μας είχαν έως τότε προσφέρει, παραγωγές που δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα κάτι από αντίστοιχες από projects άλλων χωρών.

Tanto Project - Perfect Colour


Αποτελούν ομάδα φίλων και όχι group. Οι Tanto Project ξεκίνησαν επίσημα με 2 μέλη (Erez Keynan και Gil Fux) το 2004, και από τότε αναλόγως με τις ανάγκες των παραγωγών και των live τους εναλλάσουν πρόσωπα, όχι όμως και μουσικό ύφος. Στα τέλη των 00’s κυκλοφόρησαν το “Perfect colour” από την Phonokol, με το οποίο και τους γνωρίσαμε. Έρχονται από το Ισραήλ με σαφείς μεσογειακές επιρροές στον ήχο τους.

Reamonn - Supergirl unplugged


Επιτρέψτε μου να μην κάνω κανένα σχόλιο για το τραγούδι και την εκτέλεση. Τα συμπεράσματα δικά σας ...

The Human League - Never Let Me Go (Aeroplane Remix)




Εξαιρετικό(ως συνήθως..!!!) remix από τους Aeroplane στο κομμάτι ''Never Let Me Go'' των ''The Human League''..

Amos Lee - Hello Again


Το “Hello again” ακούστηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, από το album Mission bell” που έφτασε στο No1 του US album chart. Ο Amos Lee γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Η.Π.Α., ενώ με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2004. Από τότε έχει κυκλοφορήσει 4 συνολικά albums, όλα από τη Note records.

Iggy pop & the stooges - Never met a girl like you before



Iggy Pop θεότητα!!!!!Δεν χρειάζονται περισσότερα..."the Godfather of Punk"

Buena Vista Social Club - Chan Chan


Οι Buena Vista Social Club αποτελούν κάτι παραπάνω από μία μουσική ομάδα. Στα όρια θρησκείας λατρεύονται όσο κανείς στην Κούβα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

C.W. Stoneking ~ The Love Me Or Die



O australos Christopher William Marshall einai energos mousika apo to 85 mexri shmera.Se emas egine gnwstos apo to "love me or die".

Koop-Island blues



Kamia anangh gia sustaseis.Apla eksairetiko

Isis-So did we



Dhmiourgithikan to 97 sth Bostonh.Vasisan ton hxo tous se auton twn Neurosis kai Godflesh.To sugekrimeno vrisketai sto album "panopticon"

Spiritual Beggars - Blessed



Dhmiourgithikan to 93 apo ton Michael Amott prwin melos twn Carcass.Exoun kukloforisei 8 album.

nneka gypsy




Allo ena polu kalo kommati apo th Nneka.

Noetic Nega - Take My Time




Καταπληκτικό κομμάτι από το ελληνικό τρίο,Noetic Nega..

Pet Shop Boys - The Way It Used To Be




Τα λόγια είναι περιττά για το βρετανικό δίδυμο ηλεκτρονικής μουσικής,Pet Shop Boys..Αποτελεί το πιο επιτυχημένο μουσικό ντουέτο της Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με το βιβλίο Guinness,έχουν στην κατοχή τους 3 βρετανικά βραβεία,μετρούν 6 υποψηφιότητες για βραβεία Grammy,έχουν βρεθεί 42 φορές στο TOP30 singles και 22 φορές στο TOP10 hits,στο ''UK Singles Chart''..Θέλετε κι άλλα..;;;;;;;;;

Bruno Mars - Just The Way You Are


Με διαφορά το καλύτερο τραγούδι του Bruno Mars. Το λατρέψαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε ακόμα ...

Timo Maas feat Kelis - Help Me (Deep Dish Ghost remix)



Tι γίνεται όταν ενας απο τους καλυτερους Techno DJ's ολων των εποχών, ο Γερμανος Timo Maas που παράγει μουσική απο το 1995, συναντάει την πολυ όμορφη φωνή της Kelis, και στο remix βρίσκοντα οι "μεγάλοι" Deep Dish... ένα κομμάτι σταθμός, που θυμίζει πολλά σε πολλούς :)

Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2002...εκείνο το καλοκαίρι , ξημερώματα στο Cavo Paradiso το ακούσαμε απο τον μοναδικό Danny Howells, και ακόμη το θυμόμαστε :)

Bird - Some Boys (Valentin Huedo Remix)



Κυκλοφόρησε το 2009 απο την Music For Dreams, ενα υπέροχο κομμάτι με υπέροχα φωνητικά σε remix απο τον Ισπανό Huedo ο οποίος "καταδικάστηκε" απο την στιγμή που γεννήθηκε...καθώς γεννετηρα του είναι το νησί της House, η Ibiza !

Evan Voytas - Nothing Compares 2 U



O Evan Voytas είναι ένας νεός Αμερικάνος απο την Pennsylvania, εδώ ακούμε μια διασκευή της απιθανης κομματάρας "Nothing Compares 2 You" της θρυλικής Sinead O'Connor.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

3-11 Porter - Surround me with your love (Mental Overdrive Remix)


Respect ...

Bjork - I miss you (Satoshie Tommie mix)


Σε αντίθεση με τον τίτλο, στο τραγούδι αυτό δεν λείπει απολύτως τίποτα. Μαγική Bjork ...

Palov & Mishkin - De Mi Careta




Πολύ καλό κομμάτι από το φοβερό ελληνικό δίδυμο Palov & Mishkin,που το βρίσκουμε στο album τους ''Think Twice''(2009)..

Beat-Les - Miss You (Son Of The Sun)


Ελληνική παραγωγή που δείχνει πόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο της Ελλάδος στη μουσική (δυστυχώς μόνο εκεί).

Blue In Green - Rainy Streets




Εξαιρετική μελωδία,με τον ήχο του σαξοφώνου να μας ''ταξιδεύει''..

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Groove Armada - My Friend


Το φθινόπωρο του 2001 οι Groove Armada κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album Goodbye country (Hello nightclub)”, με το “My friend” να αποτελεί το καλύτερο σημείο του. Στα φωνητικά η Celetia Martin, με sample από το “Best friend” της Brandy το 1995.

Sebo K - Mr. Duke (Original)



Κλασσικός βερολινέζικος ήχος από τον Sebo K, με το “Mr. Duke” να αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες minimal tech παραγωγές για το 2011. Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο από την Mobille records.

Pool - Game Over (Solomun Remix)


Άλλη μια καινούργια δουλειά με τον Solomun να πραγματοποιεί ένα ακόμη remix. Για το Γερμανό συστάσεις δε χρειάζονται. Όσο για τους Pool, το “Game over” αποτελεί το πρώτο τους επίσημο release στην 2DIY4 records. Επίσημα κυκλοφόρησε χθες 16 Ιανουαρίου.

Deep & Suga - Oh Yeah (Original Mix)


Εξαιρετικό house tune! Οι Deep & Suga μας έρχονται από τη Βαρκελώνη με το “Oh yeah” να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2010 από την Khazuma records.

Imaani - Where are you (Beat-les & Vicious Souls Re-Edit)


Τραγούδι που σε συνεπαίρνει και αναμφίβολα σε ταξιδεύει μαζί του. Κοιτώντας πίσω στο μακρινό 1998 θα θυμηθούμε την αυθεντική εκτέλεση του κομματιού από την Imaani Saleem (Melanie Crosdale) που αποτελεί τραγούδι ορόσημο για τη Μ.Βρετανία καθώς και μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές συμμετοχές της στο διαγωνισμό της Eurovision. Σίγουρα εξίσου ενδιαφέρον το συγκεκριμένο re-edit.

Cultured Pearls - Just to let you know


Με αφορμή τα 20 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν οι Γερμανοί Cultured Pearls, σας αφιερώνουμε ένα από τα καλύτερα τους hits.

Paradise Lost - I See Your Face



Kommatara apo enan ap tous kalyterous rock-metal diskous olwn twn epoxwn to "Drakonian Times".

Tensnake - Congolal (Remix)




Καταπληκτικό κομμάτι από το γερμανό μουσικό παραγωγό και Disk Jockey , Marco Niemerski,γνωστότερο στο ευρύ κοινό ως Tensnake..Enloyyyy..

Parov Stelar ft. Lilja Bloom - Shine




Άλλο ένα καταπληκτικό κομμάτι από τον αυστριακό που απογειώνεται με τα μαγευτικά φωνητικά της ''συνήθης ύποπτης'' Lilja Bloom..

Mark Knight - Susan


Ο Mark Knight σε όλο του το μεγαλείο ... Enjoy !!!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Nico Lahs - Lost In My Soul (Original Mix)



Νέο αίμα απο την γειτονική Ιταλία, πολυ υποσχόμενος παραγωγός ο Nico Lahs κυκλοφόρησε στην Αμερικάνικη Culprit, τον Σεπτεμβριο του 2011, αυτο το ατμοσφαιρικο tech house track δανειζόμενος τα φωνητικά απο το παλιό "Let the music play" της Shannon...enjoy it !!

Flogging Moly - If I Ever Leave This World Alive



Come on Ireland!

Miguel Campbell - We Remember (Michael Jackson Tribute)



Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν ποτέ, απ αυτους είναι και ο Michael Jackson...ο καλύτερος απο τους..καλύτερους όλων των εποχών....εδω ακούμε ενα disco-house tribute του Βρετανού Miguel Campbell (μέλος του Hote Creations team) και δημιουργού της κορυφαιας επιτυχιας του 2011 Something Special!!

Mory Kante - Yeke Yeke (Afro-Acid Remix)


Απίστευτο remix του τεράστιου Richie Hawtin, ή αλλιώς Plastikman, στο πιο γνωστό τραγούδι του Mory Kante που πρωτοκυκλοφόρησε το 1987 μέσα από το album Akwaba beach”. Ο Βρετανoκαναδός παραγωγός το παρουσίασε επίσημα στο καταπληκτικό set του στο Timewarp του 2008 και έκτοτε αποτελεί μαζί με το hardfloor, το καλύτερο remix που έχει δεχθεί το “Yeke yeke”!

Coat Of Arms - What You Need (original mix)



To γνωστο project Eats Everything μαζι με τον Chris James μας ή αλλιώς Coat of Arms μας φέρνουν αλλον έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ tech house ηχό κατ ευθείαν απο την Μεγάλη Βρετανία! Eίναι ακόμη Whitelabel και είναι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ (αν και όχι σε full version)

Coldplay - Scientist



I kalyteri ektelesi enos katapliktikou tragoudiou,tin epoxi pou oi Coldplay egrafan mousikara.

Moby - That's When I Reach For My Revolver



Pio rock ap oti ton exoume synithisei!

Ad Finem - Angel


Με μία λέξη ... Υ Μ Ν Ο Σ !!!

Jin Choi - Half Baked ( Maceo Plex Groove Remix )




Ο βασιλιάς της house,Maceo Plex,σε άλλο ένα εξαιρετικό remix..

Nikos Diamantopoulos - The Message



Ύμνος!! Το 2003 η KLIK Records κυκλοφορεί ένα απο τα κορυφαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ κομμάτια όλων των εποχών...ενα καθαρό prog house κομματι του Νίκου Διαμαντόπουλου, ένας απο τους πρωτοπόρους της Ελληνικής dance σκηνης που άρχισε την σταδιδρομία του στα decks απο τότε που οι υπόλοιποιάκουγαν...Ρακιτζή, το 1989 !!
Το μόνο που έχουμε να πούμε γι αυτή την δύσκολη περίοδο στην Χώρα μας είναι: support Greek products...support Greek DJ's :)

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Kim Wayman - We Are The People




Η κομματάρα των Empire Of The Sun,''We Are The People'' σε μια πιο chill out διασκευή..

Superpitcher - Happiness (M. Mayer mix)


Έλληνας ο παραγωγός, Γερμανός ο remixer, με ένα super αποτέλεσμα στο “Hapiness” του Superpitcher. Γράφτηκε στην Κολωνία και κυκλοφόρησε το 2004 από την Kompakt με το remix του M. Mayer να αποτελεί ακόμη καλύτερη version από την original του κομματιού.

Michael Kiwanuka - Home Again




Εκπληκτική ερμηνεία από τον βρετανό καλλιτέχνη,με καταγωγή από την Ουγκάντα,Michael Kiwanuka..Το βρίσκουμε στο ομώνυμο single που κυκλοφόρησε φέτος(2012)..

Nicolas Jaar - With Just One Glance You




New track απ' τον Nicolas Jaar..!!Κλασικός ''Jaar ήχος'' απ' τον ταλαντούχο αμερικανο-χιλιανό,που έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα top ονόματα της house μουσικής σκηνής..

Gotye – Hearts A Mess (Supermayer remix)



O Gotye είναι ένας 30άρης μουσικός απο το Βέλγιο ο οποίος βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία απο το 2001 και μετά, σιγουρα η καλύτερη στιγμή του ήταν αυτο το κομμάτι...απο την αλλη το duo Supermayer είναι πασίγνωστοι στην minimal techno σκηνή καθως έχουν κανει τεράστια remixes και παραγωγές.Πρόκειται για τον γνωστό Michael Mayer και τον λιγότερο γνωστό Aksel Schaufler ...το 2008 κυκλοφόρησαν αυτο το εκπληκτικό remix !!

Guy Gerber feat Dawn - Hate Love (original mix)



Για τον Ισραηλινο Guy Gerber τα έχουμε ξαναπει, αν και ξεκινησε με τρομερη επιτυχια στην progressive μουσική ακολούθησε την τάση και αρχισε να φτιάχνει ποιο tech tracks...παρ όλα αυτα συνεχίζει να δημιουργεί τρομερές μουσικές...απόδειξη, το Hate Love που κυκλοφόρησε τον Μαιο του 2012 στην Supplement Facts. Τέλειο !

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Mix in Despair 2 by RealProg

Mix in Despair 2 by RealProg

Feel free to listen or download :)

Tracklist:
1) Amy Winehouse - Love is a losing game (Toky remix)
2) Martin Dawson & Glimpse - No One Belongs Here More Than You.
3) Manolo - Night Rythm
4) Maceo Plex - Can't Leave You
5) Virgo Four - It's a Crime (Caribou mix)
6) Maya Jane Coles - Parallel Worlds
7) Groove Armada- Pleasure Victim
8) Nina Kraviz - Show me your time
9) Kraak & Smaak - Let's Go Back (Solomun Remix)
10)Gav Memnos & Dexter Kane - Dirty Cash (Original Mix)
11)Stefano Esposito - Acid Groove (Original mix)

Manuel De La Mare, Luigi Rocca - Ghetto Heaven (Original Mix)




Πολύ ωραία house διασκευή της 90s κομματάρας των Family Stand,''Ghetto Heaven''..

Guy Gerber -Stoppage Time (Original Mix_



Για να θυμουνται οι παλιοί και να ...μαθαίνουν οι νεότεροι!! Οχι δεν είναι καθόλου υπερβολή , κατα την γνώμη μου, μιλάμε για ένα απο τα KOΡΥΦΑΙΑ κομματια όλων των εποχών το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 στην Bedrock του "πολύ" κύριου Digweed...
To track ειναι δημιουργία του Ισραηλινού super παραγωγού Guy Gerber !!

Maya Jane Coles - Nobody Else (Original)




Η εξαιρετική Maya Jane Coles,σε ένα ακόμα εξαιρετικό track..Enjoyyyyy..

Pearl Jam - Porch



Ap to 2:20 kai meta ksekinaei isws to kalytero stage-diving pou exei ginei pote re rock live.

Adele - Someone like You (Eltonnick Soulful Remix)



Aφρικάνος στην καταγωγή, γεννημένος στο Λονδινό o Eltonnick γεννήθηκε μόλις το 1989 και προσφατα δημιούργησε αυτο το πολύ ωραίο deep house remix στην καλύτερη φωνή του κόσμου ....την Adele και το αγαπημένο μας Someone like You.

Virgo Four - Its a Crime (Caribou Mix)



Kυκλοφόρησε την χρονιά που μας πέρασε απο την Oλλανδικη Rush Hour Recordings,oι Virgo Four είναι ένα Αμερικάνικο duo που προφανώς τους έχεις επηρεάσει ο techno-house ήχος του Σικάγου απ όπου και προέρχονται...στο συγκεκριμένο remix o Kαναδός Caribou.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Dimi Phaze-Human touch - (V-sag remix)


Παλιό, γνωστό, αγαπημένο και ελληνικό. Η συμβολή του επίσης Έλληνα V-Sag δίνει νέα φρεσκάδα στο τραγούδι και μας υπενθυμίζει πόσο 'αθεράπευτα' πολύ μας αρέσει ...

Tale Of Us - Purple Detroit (Maceo Plex Remix)


Τα λόγια είναι περιττά όταν σε κομμάτι από Tale Of Us το remix γίνεται από Maceo Plex!!! So FReSh TuNe ...

Eliphino - More Than Me


Πριν από 3 μήνες ο Άγγλος παραγωγός Eliphino μας παρουσίασε επίσημα την κομματάρα του ''More Than Me'' κι εμείς πολύ απλά την μοιραζόμαστε μαζί σας.

Nicolas Jaar - Stay In Love (Wolf & Lamb Recordings)




Καταπληκτικό κομμάτι από τον μικρό που είναι βέβαιο οτι το ΜΕΛΛΟΝ του ανήκει..

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Guti - Keep It



Is Progressive back ?? Για τον νεαρο Aργεντινο Guti τα εχουμε ξαναπει, απο τους πιο φρεσκους ήχους αυτη τη στιγμή στον κόσμο με αψογες παραγωγές!
Στις 6 Iανουαριου 2012 κυκλοφόρησε το Keep it στην Αμερικάνικη SAW Recordings μαζι με remix του παλιου αγαπημένου "ελληνοποιημένου" Ιάπωνα Satoshi Tomiie.

Joris Voorn & Moby - After The After (Original Mix)



Ο Ολλανδρος Joris Voorn, ένας απο τους κορυφαίους techno dj/producers, remixαρει τον θρυλικό Moby σε μια κυκλοφορία της Rejected η οποιά παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011

Ian Pooley & Spencer Parker - Feel The Same (Original Mix)


Ο Ian Pooley είναι εδώ και αρκετά χρόνια γνωστός για τις «επιδόσεις» του στη house σκηνή. Ο Γερμανός που κατά καιρούς έχει κάνει και πιο tribal παραγωγές, επιστρέφει με μια καταπληκτική δουλειά. Το “Feel the same” κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την Tsuba records.

Gorge - Parapanda (Original Mix)


Το γνωρίσαμε στα τέλη του 2010 μέσα από τη συλλογή “It began in Africa vol 2” της γερμανικής Kittball records. Περισσότερο όμως παίχτηκε σε αρκετά dj sets από τον Ιούλιο και μετά. Αποτελεί και ένα από τα αγαπημένα του δικού μας No Rabbitz!

Adele - Someone Like You Remix (Alex Dreamz & Jeff T Radio Edit)


Είτε είναι το αυθεντικό είτε είναι διασκευή του είτε είναι μίξη του εμείς πολύ απλά το λατρεύουμε !!! Το ακούγαμε και θα συνεχίζουμε να το ακούμε ...

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Gav Memnos & Dexter Kane - Dirty Cash (Original Mix)



KOMMATAΡΑ !!! Kαταπληκτικο Remix του γνωστου κομματιού των 90's , Dirty Cash(Money Talks) , εγινε release στις 2 Ιανουαρίου του 2012 !

Andrea Arcangeli feat. Liudmila -Let The Music Play



BOOOOOOOOMB !!! O Andrea Arcangeli remixaρει το θρυλικο 80's κομματι απο Shannon... είναι Ιταλός και παράγει μoυσική απο το 1996 σε Ιταλιά και Ηνωμενές Πολιτείες, το κομματι κυκλοφόρησε μολις πριν απο λίγες μέρες στην Ιταλική Less Conv Records και αυτο είναι μόνο ένα rip απο ολοκληρο το track!

Oι παλιοι θα τον θυμούνται ως M.A.S Collective και σας θυμίζουμε το αγαπημένο του remix στο If you Fall του Αd Finem το οποιο κυκλοφόρησε το 2003

Lawrence - Just like heaven



Deep and melodic minimal vibe όπως αρμόζει και στον καιρό σήμερα απο τον "ειδικο" στο είδος του Γερμανό Lawrence, κυκλοφόρησε τον Φεβρουαριο 2011 στην Smallville Records με έδρα το Αμβούργο της Γερμανιας...

Groove Armada - History feat Will Young (M3 & Bachelors Of Science Remix)




Chill out εκτέλεση της κομματάρας των Groove Armada ''History''..

José Larralde - Quimey Neuquén




Ορκισμένος αντι-σταρ,ο αργεντίνος Jose Larralde,ξεκίνησε να γράφει τραγούδια κοινωνικού περιεχομένου,μόλις από τα επτά του χρόνια..!!!Από το 1967 που κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος,έχει χαρίσει τη φωνή του σε εξαιρετικά τραγούδια,ένα από τα οποία είναι και το ''μαγευτικό'' ''Quimey Neuquen''..

Archive - Again




Εκπληκτική ερμηνεία από τους Archive σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους..

James Zabiela - Blame (Original Mix)


Δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές του MusicInDespair ο φοβερός James Zabiela! Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερά του ever. Το “Blame” ‘έκανε release από την Hope recordings και ασφαλώς αποτελεί ένα από τα top electronic tracks για τη χρονιά που πριν λίγες μέρες μας άφησε.

Full Crate ft. David Simmons - Without My Heart


Κάτι παραπάνω από φανταστικό… Brand new song από τον Full Crate. Το “Without my heart” έχει ξεκινήσει το ταξίδι του από την Ολλανδία και σιγά σιγά αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Το αξίζει άλλωστε!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

The African Dream - Makin A Living


Όσο παράξενο και αν ακούγεται, αυτός ο τόσο μοντέρνος ήχος ακούστηκε για πρώτη φορά το 1994, όταν οι African dream –κατά κόσμον Lee Rodriguez και Steven Craden- κυκλοφόρησαν το album African dream” από την Eightball Records. Το θυμηθήκαμε ξανά το 2007, βρίσκοντάς στο στη συλλογή La Suite 4. Και τα 8 tracks του album είναι εξαιρετικά! Εκτός από την LP version το “Make a livin’” είχε κυκλοφορήσει και σε 2 ακόμη εκτελέσεις.

Dirty Vegas - Days Go By


Οι Dirty Vegas δημιουργήθηκαν το 2001, χρονιά στην οποία έγραψαν και το “Days go by” το οποίο αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη επιτυχία τους. Στα δισκοπωλεία υπήρχε αρχικά σαν single, και από το 2002 το ακούγαμε μέσα από το album Dirty Vegas”, που το βρετανικό τρίο κυκλοφόρησε από την Capitol. Πολύ αξιόλογη και η acoustic version του “Days go by”.

Grand Lee Buffalo - Fuzzy

Gotye feat. Kimbra- Somebody That I Used To Know (Bunte Bummler Edit)




Άλλη μία εξαιρετική διασκευή του ''Somebody I Used To Know''..Enjoy..

Kings Of Convenience - Misread




Πολύ ωραίο και χαλαρωτικό κομμάτι από το νορβηγικό δίδυμο ''Kings of Convenience'' που μπορούμε να το βρούμε στο album τους ''Riot On An Empty Street''(2004)..

Maceo Plex - Stop Your Hate (Original Mix)




Maceo Plex again n' again n' again..

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Moloko - Forever More (Francois K & Eric Kupper Vocal Edit)



Eνας απο τους "μεγάλους" της house, γεννηθηκε το 1954 στην Γαλλία απο Αρμένιους γονείς, ο Francois K ή αλλιώς François Kevorkian και βοήθησε όσοι λίγοι στο να εξαπλωθεί η house σε όλο τον κόσμο...
Eδω σε ένα φανταστικό remix στους αγαπημένους Moloko που κυκλοφόρησε το 2003 σε συνεργασια με τον Eric Kupper εναν απο τους στιλοβάτες του γνωστου house label Hed Kandi.

The Rhythm Junkeez - The Theme From Talamanca [Supafunk Remix]


Κάνοντας μια βόλτα πίσω στο Μάιο του 2000 και πηγαίνοντας ταυτόχρονα αντίθετα στον καιρό, συναντάμε ένα άκρως καλοκαιρινό track το οποίο τότε είχε πραγματικά σπάσει τα κοντέρ των ραδιοφωνικών μεταδόσεων. Οι Rhythm Junkeez με το “Theme from Talamanca” στο πολύ καλό edit των Supafunk! ‘Οσοι το θυμόσαστε θαυμάστε το!

Agev Munsen & Roland Clark - The Thing About Deep (DJ Spen Remix)


Το κλασικό Νεοϋορκέζικο house πλέον έχει διαφοροποιηθεί. Ο Agev Munsen και ο Roland Clarke μέσα από αυτό το track μας δείχνουν τη σημερινή του μορφή! Συνεργάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι χαρίζοντάς μας αυτό το υπέροχο house groove track. Το “The thing about deep” κυκλοφόρησε επίσημα στις 24 Νοεμβρίου από τη Vega records σε 3 διαφορετικά remixes.

Flakes - Yem? (Speerit bootleg mix)


Οι Flakes κυκλοφόρησαν ένα απίστευτης ομορφιάς τραγούδι, το “Yem?”, το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο “Life on remix 2” την άνοιξη του 2009 σε remix από ION. Ο Έλληνας (…γείτονας πιο συγκεκριμένα του MusicInDespair!!!) δημιουργός του φοβερού “Friendsheep”, Speerit, μας χαρίζει ένα καταπληκτικό bootleg! Αξίζει πολλά μπράβο για την τόσο καλή δουλειά του!

Hermanez - Semitone


Playmen - Fallin


Μέχρι στιγμής μπορούσαμε να ακούσουμε μόνο κάποια δευτερόλεπτα από το teaser video του “Falling”. Το full song έγινε πρώτη μετάδοση σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας σήμερα, αποσπώντας δικαίως μέχρι στιγμής αρκετά καλές κριτικές. Το track των Playmen κυκλοφορεί σε 3 versions: Day version, Night version και After midnight version. Enjoy it…!

Sean Miller & Daniel Dubb-Sinnerman (Original Mix)


Γράφτηκε από την Nina Simone το 1965 και έκτοτε το “Sinnerman” έχει συναρπάσει κοινό, συνθέτες αλλά και DJs που το διασκευάζουν ή απλά το χρησιμοποιούν ως sample. Την πιο εμπορική του διασκευή γνωρίσαμε το 2003 από τον μεγάλο Felix Da Housecat. Τον Απρίλιο του 2011, οι Sean Miller και Daniel Dubb το μετατρέπουν σε ένα πολύ ευχάριστο house track. Το βρίσκουμε στη συλλογή “Discotheque” που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα η Squad Music.

Niconé & Sascha Braemer - Caje (Album Edit)




Σχετικά καινούριο κομμάτι με εξαιρετικά φωνητικά..Πολύ καλό..

Alexis Raphael - I Know


Κάτι σας θυμίζει σίγουρα, απλά εδώ μιλάμε για κάτι φρέσκο και ανανεωμένο. Από τα καλύτερα deep house κομμάτια που κυκλοφορούν !!!

Real Nice & Cubiq - Had Enough


Μας αρέσει π-ο-λ-ύ και είναι και φρεσκότατο !!!

Hot Natured Feat. Ali Love & Kenny Glasgow - Assimilation


Τον Αύγουστο του 2011 κυκλοφόρησε η συλλογή Fabric 59 με αυτήν εδώ την κομματάρα. Απολαύστε την ...

Ron Carroll, Superfunk - Lucky star (Solomun remix)




Άλλο ένα εκπληκτικό remix από τον Solomun..Έχει χάρισμα ο τύπος..!!!!

R.E.M. - ÜBerlin

She & Him - Thieves


She & Him ή αλλιώς Zooey Deschanel & Matthew Stephen Ward συνθέτουν ένα πολύ καλό μουσικό ντουέτο της indie pop και μας έρχονται από τις Η.Π.Α. Το "Thieves" το βρίσκουμε στο album τους 'Volume Two' (2010).

2020 Soundsystem - Everytime


Εξαιρετικοί όπως πάντα οι Βρετανοί 2020 Soundsystem. Με το "Everytime" απλά προσθέτουν άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό τους ...

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Maya Jane Coles- Parallel Worlds (original mix)



Αγαπούλα....άκου!! :) :)
Δεν θα τα ξαναλέμε γι αυτη την κοπελα... απλα κομματάρες, το κομματι κυκλοφόρησε Νοεμβριου του 2011 στην Βρετανική Hypercolour !

Manolo - Night Rhythm (original)



Το 1993 οι Ιταλοι Corona kυκλοφορούν ένα απο τα μεγαλύτερα disco tunes όλων των εποχών το θρυλικό "The Rhythm Of The Night" ... Oκτωβριος 2011, o Φιλανδος Roberto Rodriguez ή αλλιώς Manolo κυκλοφορεί αυτο το old-school house remix, το οποίο έιναι όλα τα λεφτα... " this is the rhythm of my life...." :)

Nicolas Jaar - El Bandido



Oταν στα 17 σου κυκλοφορείς τέτοιες μουσικές (το track εγινε release το 2009 στη Αμερικάνικη Wolf + Lamb)τότε το μέλλον σίγουρα θα είναι "λαμπρο" ....ο πολυ μεγάλος-μικρός Nicolas Jaar :)

Carlos Santana - Oye Como Va




Carlos Augusto Alves Santana..Από τους μεγαλύτερους rock κιθαρίστες ο μεξικανός,έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής..Το κομμάτι του ''Oye Como Va'' είναι από τα καλύτερα και πιο γνωστά του,με ένα latin rock ύφος που μας αρέσει πολύ..

Ralph Myerz - Something New (The Treatment remix)


Με διαφορά το καλύτερο remix του 'Something New'. Μοναδικό, απλά απολαύστε το ...

Patti Drew - Fever




Πολύ καλή εκτέλεση της κομματάρας της Peggy Lee,''Fever''..

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Fm Belfast - Underwear



Οι Fm Belfast έρχονται από το Ρεϋκιαβικ της Ισλανδίας και αποτελούν μία πολλά υποσχόμενη μπάντα. Ηλεκτρονικές δημιουργίες λύνουν τον γρίφο για τη μουσική τους ταυτότητα. Το 'underwear' εντυπωσιακό, σε καθηλώνει και σε προτρέπει να εξερευνήσεις τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου τους "How to Make Friends" (2005). Απολαύστε τους ...

Monsieur Minimal - Smile




 Γελάτε όσο μπορείτε..Είναι Υγεία..

Liebe - Μodels




Κομματάρα από τους θεσσαλονικείς Liebe..Μπορεί το κομμάτι τους ''Strangers'' να κάνει θραύση αυτή την εποχή,όμως δεν ξεχνάμε το ''Models''(2009) που τους έκανε γνωστούς στο ευρύτερο κοινό..

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Laura Jones - Love In Me (Kate Simko Remix)




Μπορεί η original εκδοχή του κομματιού να είναι φανταστική,αλλά και το remix από την αμερικανίδα παραγωγό Kate Simko είναι εξαιρετικό..

The Gentle Waves - Falling from Grace


I'm always looking for the sun to shine μας τραγουδούν οι "The Gentle Waves". Υπέροχο ...

Solomun - Love Recycled 1




Πολύ καλή διασκευή της κομματάρας του Michael McDonald,''I Keep Forgettin' '',από τον μεγάλο Solomun..Enjoy..

Yoav - Where Is My Mind


Απλά άλλο ένα φανταστικό κομμάτι από τον Ισραηλινό Yoav (Yoav Sadan). Μια εκπληκτική διασκευή στο τραγούδι μύθος των Pixies - ''Where is my Mind?''. Απολαυστικό ...

Bliss - Wish You Were Here


Οι Δανοί Marc-George Andersen & Steffen Aaskoven ή αλλιώς Bliss συνθέτουν ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο. Το 'Wish You Were Here' γνώρισε τεράστια επιτυχία και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν παρουσιαστεί μέσα από την συλλογή Buddha Bar.

Earth, Wind and Fire - September





Από τις μεγαλύτερες soul μπάντες οι αμερικανοί Earth,Wind & Fire(EWF) σχηματίστηκαν το 1971..Στο ενεργητικό τους έχουν 6 βραβεία Grammy ενώ το 1998 βρέθηκαν στην εξηκοστή θέση της λίστας του VH1 με τους 100 καλύτερους Rock N' Roll καλλιτέχνες..Επίσης συγκαταλέγονται στα Rock N' Roll και Vocal Group,Hall of Fame και πολλά απ'τα τραγούδια τους πρώτευσαν σε αρκετά charts κατά καιρούς..Από τα καλύτερα τους κομμάτια είναι το πολύ γνωστό σε όλους μας ''September'' που κυκλοφόρησε στο ομώνυμο single το 1978..

The Killers - For Reasons Unknown



Άλλη μία τεράστια επιτυχία από τους Αμερικανούς The Killers. Την βρίσκουμε στο album τους με τον τίτλο "Sam's Town" που κυκλοφόρησε το 2006.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Groove Armada - The Pleasure Victim (Original Mix)



Oi Groove Armada, ενα απο τα πιο γνωστα duo της παγκοσμιας ηλεκτρονικής μουσικής, 2 Αγγλοι απο την βόρεια πλευρα του Νησιού, οι οποίοι απο το 1998 βρίσκονται στην αφρόκρεμα της dance, κυκλοφόρησαν τον Σεπτεμβριο του 2011 το EP, "Red Light Trax" απ όπου ξεχωρίζουμε το Pleasure Victim και σας το παρουσιάζουμε!

Nina Kraviz - Show Me Your Time (Original Mix)



Eιναι απο τις αγαπημένες μας ...όχι γιατι είναι όμορφη, ούτε γιατί είναι Ρωσίδα :) ...απλά, γιατί παράγει μουσικάρες, όπς το Show Me Your Time ένα καθαρά χορευτικό tech house track για τις "μεγάλες" ώρες των sets! Kυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 απο την Bρετανική Rekids.

Archive - Fuck you




Κομματάρα από τους λονδρέζους Archive,που κυκλοφόρησε σε single το 2004..Ακούστε και αρχίστε τις αφιερώσεις..

Supergrass - Mary



Posoi thymountai aftin tin kommatara??

Rolling Stones - Gimme Shelter

The shins - New Slang

Rodamaal feat Claudia Franco - Insomnia (ame mix)



..και σε συνεχεια του προηγούμενου post για τον Rocco, τον Ιουνιο του 2005 κυκλοφόρησε μαζι με τον Alex S και τον Kossi το track Insomnia, το οποίο έγινε τεραστια επιτυχια σε όλα τα dancefloors του πλανητη ...εδω ακούτε το remix του γνωστου Γερμανού Ame !

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Rocco - Thursday night, friday morning



Groovy deep house κομματαρα με υπέροχα vocals..."It's gettin' insane I know,
I'm on a pressure....Tried to believe you ". Oσο και να μην φαίνεται, καθως δεν μας εχουν συνηθήσει σε τετοιους ήχους, ο Rocco είναι Γαλλος και το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2006 απο την Buzzin Fly Records....επισης ειναι ένας απο τους 3 του γνωστού project Rodamaal.