Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Barnt - Geffen (original mix)



Είναι απο τα αγαπημένα κομμάτια του Maceo Plex, το έπαιξε στο Reworks στην Θεσσ/κη, το επαίξε και στο Cavo Paradiso φέτος το καλοκαίρι ...πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ήχο απο τον Γερμανο παραγωγό Barnt που κυκλοφόρησε στις αρχές του φετινού Απριλίου στην Comeme Records, εμείς το αγαπάμε :)

Hot Natured & Ali Love - Benediction


No comments.. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!

Caribou – Jamelia (Finnebassen Kose-Edit)


O πολύ καλός Καναδός παραγωγός Caribou μας έχει συνηθίσει σε κομματάρες οπως το ρεμιξ του στο It's A Crime (Caribou Remix), το Leave House, το Sun και βέβαια το Odessa!! Τον Οκτωβριο του 2010 κυκλοφόρησε το Jamelia και φέτος ήρθε ο γνωστός Finnebassen κάνοντας ένα πολύ ωραιο edit στο συγκεκριμένο κομμάτι..το κομμάτι είναι whitelabel, e n j o y !

Ben Pearce - What I Might Do (Club Edit)


Eίναι απο τις πιο επιτυχημένες κυκλοφορίες του τελευταίου μήνα...πρόκειται για το What I Might Do του νεαρού Ben Pearce απο το Manchester που κυκλοφόρησε την πρώτη Οκτωβρίου του 2012 στην ΜΤΑ records.

Υπάρχουν και πολύ ωραία remixes στο κομμάτι, εμάς μας αρέσει ιδιαίτερα αυτό, του επίσης Αγγλου, Bonar Bradberry :

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Kadoc - The Night Train (Julian Perez Remix)



Είναι απο τα κομμάτια που ακούστηκαν περισσότερο στην Ibiza το καλοκαίρι που μας πέρασε..αν και ακόμη δεν υπάρχει σε πολύ καλή ποιότητα στο youtube πρόκειται για ένα πολύ ωραίο tech house remix στο all time classic κομμάτι "The Nighttrain" που είχε κυκλοφορήσει το 1996 απο τον Ισπανό Kadoc....για το ρεμίξ "υπευθυνος" είναι ο 30χρονος Ισπανός απο την Βαλένθια Julian Perez....το κομμάτι κυκλοφορεί στην Fathers & Sons Productions απο τις 19 Σεπτεμβριου του 2012 ... e n j o y !!!

Tomas Barfod feat. ft. Nina Kinert - Till We Die (original mix)



Ξυπνάμε με ωραία διάθεση και έναν υπέροχο ήλιο έξω...ο Tomboy ή αλλίως Tomas Barfod είναι απο τους πιο γνωστούς παραγωγούς της Δανίας, τελευταία του κυκλοφορία στην κορυφαία Get Physical στις 27 Αυγούστου 2012...ένα κομμάτι που πραγματικά μπορεί να σας φτιαξει την μέρα :)

Πιο κάτω ακούστε το σε remix απο τις Καναδέζες Blond:ish

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ultraísta - Smalltalk (Four Tet Remix)



Είναι κάποιες στιγμές που έχεις βαρεθεί τους ίδιους ήχους και θες κάτι διαφορετικό...κατι τετοιο είναι αυτη η κομματάρα απο τους Αγγλους Ultraista, πρόκειται για το κομμάτι Smalltalk που μας έρχεται απο το Λονδίνο και κυκλοφορησε στις 2 Οκτωβρίου του 2012 ...μας αρέσει στο remix του επίσης Βρετανού Four Tet...απλά r e s p e c t!!!!

Cabin Fever - Snapped



Ωραίο deep house edit που μας έρχεται απο την Μεγάλη Βρετανία και κυκλοφόρησε στην γνωστή Rekids στις 10 Σεπτεμβρίου του 2012.... πρόκειται για το κομμάτι των Snap "The Power" που κυκλοφόρησε το 1990 και αποτελεί μια απο τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες όλων των εποχών.
e n j o y !!!

CamelPhat - Loose Lips (Original Mix)


..."ταξιδεύουμε" στην βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, εκεί θα βρούμε τους CamelPhat με πολύ ωραίες κυκλοφορίες σε nu disco style. Το "Loose Lips" είναι η τελευταία τους δημιουργία, η οποία προκειται να κυκλοφορήσει στην Jeudi Records τον επόμενο μήνα, ...ότι πρέπει για να ξεκινησούμε την εβδομάδα μας όμορφα ;) e n j o y !!

Winter Nights in Despair Vol. 1


Ακόμη ένα set απο εμάς για εσάς, για τις πιο deep νύχτες του χειμώνα :)
(trackslist included)

Επίσης μπορείτε να κάνετε DOWNLOAD το set απο το παρακάτω link:
 october2_mp3

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Mancini (ManJas) - Let's Get It (original mix)



"Let's get it percolatin', while you're waiting...So just dance for me"
Για ακόμη μια φορά τα φωνητικά απο το Family Affair της MARY J BLIGE χρησιμοποιούνται για ένα deep house track...αυτη τη φορά απο τον Γάλλο Mancini ... πολύ ωραίο groovy track το οποίο ήδη το χουν συμπεριλάβει αρκετοι dj's στα sets τους, κυκλοφορεί στην Ιταλική Greelpound απο τις αρχές του Ιουλίου του 2012... e n j o y !

Edu Imbernon & Triumph feat. Sutja Gutierrez - Mystery Inside (Original Mix)



Ακόμη μια πολυ ωραία κυκλοφορία απο τον Ισπανό Edu Imbernon (που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες) και τον συμπατριώτη του Triumph .... ωραία deep house που κυκλοφορεί στην Stil vor Talent απο τον Μάϊο του 2012.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Lastraw - So In Love (Original Mix)


Fresh Bomb from Rhythmetic! Την περασμένη μόλις εβδομάδα, στις 24 Οκτωβρίου συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε χαρίζοντάς μας έναν καταπληκτικό ήχο! Lastraw και "So in love", σε ένα EP μέσα από το οποίο μπορούμε να βρούμε και το Mamma's boy. Πολύ καλό edit!

Maya Jane Coles - What They Say (original & remix)



Πάμε ακριβώς 2 χρονιά πίσω, τέλη Σεπτεμβρίου του 2010, η Βρετανίδα Maya Jane Coles γίνεται γνωστή με ένα απο τα καλύτερα deep house κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ !! Ύστερα θα εξελιχθεί σε μια απο τις καλύτερες producer & remixer με πολυ καλά releases !

Τον Απρίλιο του 2011, ο Γάλλος Dyed Soundorom, θα κάνει ένα παρα πολύ ωραίο remix στο What they say ...και το original και το remix κυκλοφορεί στην Real Tone records

Sascha Braemer - People (Original Mix)



Aπλά Υ Μ Ν Ο Σ !!!! Κυκλοφόρησε στην Stil Vor Talent στις 15 Απριλίου του 2011 απο τον κορυφαίο Γερμανό producer Sascha Braemer, όπως μας έχει συνηθίσει πρόκειται για ένα εκπληκτικό tech house track με πολύ ωραία vocals.... e n j o y !!!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Bluford Duck - Wait (Original Mix)


Ξεκινάμε με ωραία διαθεση για το Σαββατοκύριακο...με ακόμη μια νέα κυκλοφορία απο την Δανέζικη δισκογραφική Noir Music, μια απο τις κορυφαίες της deep house σκηνής! Κυκλοφόρησε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012 και είναι μόλις η δεύτερη κυκλοφορία του νεαρού Βρετανού Bluford Duck...πολύ καλή αρχή!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Da Hool - meet her at the Loveparade




Μεγαλώσαμε με αυτό το κομμάτι..Τα πολλά λόγια είναι περιττά..Enjoyy..

Lee M Kelsall - NY Shuffle (Kreature Mix)



Βρετανική υπόθεση αυτο το πολύ ωραιο deep house κομμάτι που κυκλοφορεί στην Αμερικάνικη Nurvous Records απο τις 14 Αυγούστου του 2012...ο Kelsall εμφανίστηκε το 2011 στο προσκήνιο και έχει ήδη κυκλοφορίες σε σημαντικες δισκογραφικές οπως η HOT WAVES , η MEXA και η NERVOUS , το NY Shuffle είναι η τελευταια του δουλεία και μας αρέσει πολυ είδικα στο remix του ταλαντούχου Kreature ... e n j o y !

Irene Skylakaki - In the light



Και γιατί ελληνική ποιοτική μουσική δεν είναι η Πάολα και ο Παντελίδης πρέπει να υποστηρίζουμε τους Έλληνες δημιουργούς που προσπαθούν για το διαφορετικό .....καταπληκτικό κομμάτι απο την καινούργια ανακάλυψη της κριτικής επιτροπής του Jumping Fish ,είναι η νεαρή τραγουδοποιός Ιrene Skylakaki (Ειρήνη Σκυλακάκη), ερμηνεύτρια του τραγουδιού που κέρδισε στον διαγωνισμό Jumping Fish.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Adonis - Rockin Down the House (DJ T. Edit)



Get Physical και rocking down the houseeeeeeee ....ακόμη μια σπούδαια κυκλοφορία απο την αγαπημένη μας δισκογραφική και τον κορυφαίο Dj T !! Προκειται για ένα πολυ δυνατό edit ,με acid στοιχεία που λατρεύουμε, στο κλασσικο house κομματι του Αμερικάνου Adonis που κυκλοφόρησε το 1986 ... Κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου του 2012...
e n j o y !!!

Midlake - Roscoe ( Beyond The Wizard's Sleeve Remix)



Είναι και αυτά τα χειμωνιάτικα πρωϊνά που θέλουν την κατάλληλη μουσική ;) το Αμερικάνικο συγκρότημα Midlake κυκλοφόρησε αυτό το πολύ ωραίο κομμάτι τον Απρίλιο του 2007 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Jacob & Phil Fill - Mephisto (Felkon edit)



It's hard to believe that i once felt for you....
Eκπληκτικό κομμάτι απο τον Γερμανό Felkon ,πολύ ωραία μουσική και φανταστικά vocals...ότι πρέπει ως "συνοδευτικό" του σημερινού καιρού. Το κομμάτι είναι whitelabel και μπορείτε να το "κατεβάσετε" δωρεάν απο εδώ:
Felkon - Jacob&PhilFill's Mephisto (Original Mix).mp3

Destiny's Child - Say My Name (Cyril Hahn Remix)



Όλοι θυμάστε τις Destiny's Child, το Αμερικάνικό RnB συγκρότημα που για περίπου 10 χρόνια έκανε τεράστια επιτυχία στα παγκόσμια charts , η Beyonce, η Kelly Rowland και η Michelle Williams...το "Say my Name" ήταν το καλύτερο single στο album τους "The Writing's on the Wall" που κυκλοφόρησε το 1999. Εδω το ακούμε σε ενα ευχάριστο remix απο τον Ελβετό Cyril Hahn... καλημέρα :) !!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Jouhl - Spend It All (Original Mix)



Aκόμη ενας ταλαντούχος παραγωγός απο την Μεγαλή Βρετανία εμφανίστηκε φετος στο προσκήνιο, ο λόγος για τον Jouhl...στις 30 Ιουλίου του 2012 κυκλοφόρησε στην Μεξικάνικη Akbal Music το Spend it All, ένα πολυ ωραίο deep house track ..e n j o y !

Parov Stelar - The Princess




Parov ζούμε για να σε ακούμε..Κορυφαία όλα τα κομμάτια του..Enjoyy..


Rob Made - Let Me Love You (original mix)




O Rob Made είναι ένας Βρετανός dj/producer με θητεία στα μεγαλυτερα clubs του Λονδίνου,οι παραγωγές του "παίζουν" μεταξύ nu disco και deep house ήχων.. στις 10 Σεπτεμβρίου του 2012 κυκλοφόρησε το "Let me Love you" το οποίο θυμίζει αρκέτα κλασσικά house κομμάτια της δεκαετίας των 90's...το κομμάτι κυκλοφορεί στην Sleazy Deep στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος !

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Nikolas Gale feat Rena Rasouli - Seduction


Ο τύπος είναι super!! Τον γνωρίσαμε το 2011 με το απίστευτο "Peter's night". Επιστρέφει με το καταπληκτικό "Seduction", παρέα με τη συνεργάτιδά του Ρένα Ρασούλη. Το track ρεμιξάρεται και από τους Mike Montano, Gus & Bonso και 12 Tones, επιμένουμε όμως στο original. Επίσημη κυκλοφορία στις 18 Σεπτεμβρίου στην Quantized music. Άλλη μια πολύ καλή ελληνική δουλειά. Congrats Nikolas!

Cuartero & German Brigante - El Gringo (Original Mix )




Ακούστηκε από την Άνοιξη, κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτέμβρη και είναι κομματάρα!! Μας έρχεται από τη Μάλαγα της Ανδαλουσίας, κάτι που επιβεβαιώνεται αν παρατηρήσετε πως σε αρκετά σημεία του δεν είναι τόσο tech, καθώς αποκτά και πιο groove ύφος. Cuartero και German Brigante στο “El gringo” με release στις 27/9/12 στην Soulman music.

Chelonis R. Jones - Deer In The Headlights (Dj Hell remix)



Flashback στο 2006, τότε που ακόμη η electro ήταν στα "φόρτε" της...και ποιός dj δεν έχει συμπεριλάβει στο set του αυτή την κομματάρα απο τον πολύ καλό Γερμανό παραγωγό Chelonis R. Jones ....remix απο τον κορυφαίο της electro σκηνής -που απο το 1992 παράγει μουσικάρες- κύριο Dj Hell ....το κομμάτι κυκλοφόρησε στην κορυφαία Get Physical, ύμνος απο το παρελθόν, e n j o y !!!

Jeremy Glenn - New Life (Perseus 'Summer of 83' Remix)



Eνα υπέροχο κομμάτι για να ξεκινήσει η Κυριακή μας απο την άλλη άκρη του Ατλαντικού...ο Kαναδος Jeremy Glenn κάνει την παραγωγή, ο Αμερικάνος Perseus το remix το αποτέλεσμα φανταστικό !! Nu disco στα καλυτερα της , κυκλοφορει στην Future Classic απο τον Ιούνιο του 2011... κ α λ η μ έ ρ α.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Groove Armada - Always Take Me Higher (Original Mix)




Andy Cato και Tom Findlay ή αλλιώς Groove Armada επιστρέφουν με τρελά vibes!! Μέσα από το “No ejector seat” που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα ακούμε το “Always take me higher”. Το release έγινε στη Hypercolour, με αρκετά deep sound για τα δεδομένα τους, μιας και μας έχουν συνηθίσει παλιότερα σε downtempo, nu disco και indie ήχους. Πολύ καλή η επιστροφή από τους Βρετανούς. Pump up volume!!!

Duke Dumont - The Giver (Original Mix)



Παμε για Saturday fever με κομματαρα απο που αλλού ..απο την Αγγλία !!!! O εξαιρετικός Duke Dumont κυκλοφορησε στην Turbo recording στις 17 Σεπτεμβρίου του 2012 το "Giver"..nice deep house vibe και δυνατα vocals ...e n j o y !!!!

Kasper Bjørke - Bohemian Soul feat. Laid Back (Adana Twins 'On A Cloudy Day' Remix)




Ο Kasper Bjorke συνεργάζεται με τους γνωστούς από τα παλιά Laid BackBohemian Soul από το Δανό dj και παραγωγό, με remixes από Adana Twins, Tambien και Still Going. Κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στην HFN Music. Επιλέγουμε να ακούσουμε το mix των Adana Twins, ή διαφορετικά “On a cloudy day remix”. Its magic!!

Silky Sunday - Friend (original mix) / (Ripperton And Alex Attias Remix)



"Εverybody needs a friend sometimes ...true love and happiness" !!
Flashback στο 2008, και στην Ιταλική Rebirth, ο Silky Sunday κυκλοφορεί αυτό το υπέροχο κομμάτι το οποίο και θα ακουστεί πάρα πολυ, με ωραίο house ήχο και ωραία vocals!!

To 2010, o σπουδαίος Ελβετός παραγωγός και dj Ripperton μαζί με τον συμπατριώτη του Alex Attias κυκλοφούν ένα πολύ ωραίο tech house remix και πάλι στην κορυφαία Rebirth.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Phil Kieran Feat. Bush Tetras - Snakes Crawl (East Village Mix)




Remix-αρα από τους East Village..Enjoyy..

Kosheen - Addict



Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τους Βρετανούς Kosheen απο το 1999 μας χαρίζουν εκπληκτικές μουσικές !! Την 1η Οκτωβρίου του 2012 κυκλοφορησαν το καινουριο τους album με τίτλο Indepedence, ακόμη μια πολυ καλή δουλεία που ήδη εχει ξεχωρίσει το "Addict"

James Silk - Can't Wait (Original Mix)



 
Είναι αυτός ο καιρός που σε κάνει να θες να χορέψεις απο το πρωί :) ! Κατάλληλο κομμάτι αυτο του Βρετανού παραγωγόυ James Silk ο οποίος έχει πολυ καλές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του ,αυτή τη φορά κυκλοφορεί στην μεγαλή Exploited (Σεπτέμβριος 2012) , ακόμη μια πολύ ωραία κυκλοφορία απο το "Νησί" , με δυνατό bass και disco ρυθμό που μας αρέσει ;)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Dake - Melt Flux (original mix)



Πάμε πάλι ταξίδι στην Λατινική Αμερική που τώρα τελευταία ανακαλύπτουμε μαργαρητάρια !! Ο Dake είναι μόλις 20 χρονών και καταγεταί απο την Βραζιλία...στις 18 Σεπτεμβριου κυκλοφόρησε αυτο το πολύ ωραίο deep house track, πολύ ωραίος ήχος που δείχνει σίγουρα τις δυνατότητες του νέου producer ! Kυκλοφορεί στην Βραζιλιάνικη Playperview, μια νέα δισκογραφική που έγινε γνωστή κυριώς απο το πολύ ωραίο Cosmic Girl του Erik Christiansen.

Stereo Express - Sweet Dreams (Original Mix)



Sweet dreams are made of this,
Who am I to disagree,
I travel the world and the seven seas,
Everybody's looking for something....
Οι Βρετανοι Eurythmics κυκλοφόρησαν το 1983 ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια όλων των εποχών...σχεδόν 30 χρόνια μετά, ο Βέλγος Stero Express χρησιμοποιεί την φωνη του Ruben Block και κάνει μια πολυ ωραία διασκεύη του all time classic Sweet Dreams! Κυκλοφορεί απο τα τέλη Aυγούστου στην Shaker Plates.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Max Raabe mit Palast Orchester - Bongo bong




Χαρακτηριστική φωνή..Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε ακούσει τις διασκεύες του..Ο γερμανός καλλιτέχνης Max Raabe δίνει μία κωμική υφή σε πολύ γνωστά κομμάτια,η οποία είναι εξαιρετικά χαλαρωτική και διασκεδαστική ταυτόχρονα..Enjoyy..

Lana Del Rey - Born to die (Santínn Remix)



Θα μπορούσε να είναι remix του Finnebassen αλλα δεν είναι...προκειταί για τον συμπατριωτή του Νορβηγό Santinn ο οποίος έχει το ίδιο μουσικό στυλ και μολις που εμφανίστηκε στην παγκοσμια μουσικη σκηνή με αυτό το remix στην αγαπημένη μας Lana Del Rey, το κομμάτι είναι ακόμη unreleased. Καλημέρα και ..."Don't make me sad, don't make me cry" :)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Oliver $, Sqim - Hoes (Original Mix)



Σας βαζουμε εύκολα....να χορέψετε μόνο για 5 λεπτάκια! Τόσο κρατάει αυτό το δυνατό tech house track του γνωστού Γερμανού Oliver $ (εγινε γνωστός απο το Doing Ya Thang) και του συμπατριώτη του Sqim .... bomb track, κυκλοφορεί στην Play it Down απο τις 8 Οκτωβρίου του 2012 ... "fuck yeah" ;)

Robosonic - The Edge (Original Mix)




Dr Dre - Next Episode σε deep house εκτέλεση..Μας αρέσει πολύ..Enjoyy..

Radiohead - Everything In Its Right Place (Amine Edge Edit)




O γνωστός Γάλλος 29χρόνος dj/producer με το ιδιαίτερο στυλ, ο Αmine Edge, κυκλοφόρησε μόλις πριν απο λίγες ημέρες ενα edit σε ένα απο τα καλύτερα κομμάτια του Βρετανικού συγκροτήματος Radiohead, στο Everything in its Right Place το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2000 στο Album "Kid A"

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Beckwith - Craymal (Original Mix)




Deep για Deep κομμάτι.. !!!!!!!!!! Enjoyy..

Art In Motion - Birds Flying High



Ακόμη ένας νέος και ταλαντούχος producer απο την Λατινική Αμερική , πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Art in Motion, o οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει κομμάτια του σε γνωστες δισκογραφικές όπως η Mother Recordings και η Stranjjur.. εδώ ακούμε ένα πολυ ωραίο edit του στο πολυ γνωστό κομμάτι της Nina Simone "Feeling Good" που κυκλοφόρησε το 1965 !!!

Στο παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το track ΔΩΡΕΑΝ ;)
http://www9.zippyshare.com/v/22040683/file.html

Ave Astra - Do I Hate Or Do I Love (original mix)



Μετα τον πολύ επιτυχημένο Evren Ulusoy ο οποίος έχει πολύ καλές παραγωγές στο ενεργητικό του , ακόμη ένας νέος και ταλαντούχος παραγωγός απο την γειτονική Τουρκία είναι ο Ave Astra...η καλύτερη στιγμή του είναι το Do I Hate or Do I Love, ένα πολυ ωραίο deep house track που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στην Filigran.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Mix for You !!!

Aκόμη 16 κομμάτια που αγαπήσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε ....σε ένα m i x αφιερωμένο σε όλους εσάς !! E N J O Y

Endless Summer Mix by Realprog on Mixcloud


Στο παρακάτω εικονίδιο μπορείτε να κάνετε download το συγκεκριμένο mix

Nico Stojan - After The Hour



Ο Nico Stojan ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μουσική σε διάφορα bars του Βερολίνου, έχοντας επηρεαστεί απο τις σπουδές του στο σαξόφωνο αλλα και απο την μετακόμιση του στην ήρεμη Νεα Ζηλανδία συνδύασε τα tech house ακούσματα της Γερμανίας με soul και jazzy ήχους !! Μια απο τις ομορφότερες κυκλοφορίες του το "after the hour" που κυκλοφορεί στην Βερολινέζικη Dantze απο τις 5 Σεπτεμβρίου του 2012 ...ότι πρέπει για ξύπνημα για μια ηλιόλουστη Κυριακη :)