Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Friday 23.03 , Jimpster @ SIXX, Kolonaki !

Ο Jamie Odell γνωστός και ως Jimpster τα τελευταία 17 χρόνια βρισκεται πάνω στις κονσόλες σα DJ και στο στούντιο παράγοντας μουσική σαν παραγωγός. Η μουσική του ανατροφή τον βοήθησε στην παραγωγή μουσικής και το DJing, του έδωσε τα στοιχεία εκείνα για να δημιουργήσει έναν ήχο που είναι ταυτόχρονα ζεστός και deep.

Τα δείγματα που έδωσε από το 1ο του LP ο Jimpster (1997), καθώς και το πιο χορευτικό Audiomontage τον βοήθησαν να καθιερωθεί ως ένας αξιέπαινος καλλιτέχνης και έγινε γρήγορα ανάρπαστος για τα remixes του.

Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει κάποια tracks και σε άλλα labels με πιο γνωστό αυτό για την Square Up του Ben Watt, το κομμάτι Fly Buzzin που έμεινε στο top 5 του Hype Chart του πασίγνωστου DJ Mag για 2 μήνες. Το 2008 βραβεύτηκε με το best Dance Single από τα βρετανικά DJ Mag Awards. Πρόσφατες συνεργασίες του είναι με τους Osunlade, tracks του Bob Marley, Joris Voorn, Seal, Mark Knight & Funkagenda, Marc Romboy, Solomun και η λίστα συνεχίζεται.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 χρόνων ο Jamie έχει δημιουργήσει τη φήμη ενός καταξιωμένου dj στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο, αφού έχει παίξει σε περισσότερα από 100 gigs. Με έμφαση στην πιο deep house μουσική, αλλά και με πειραματισμούς σε διαφορετικά είδη, διατηρεί το old school ύφος που έχει επάξια κερδίσει από όλα αυτά τα χρόνια.

Για μένα το σπουδαίοτερο remix που έχει κάνει είναι το
Justin Martin -The Sad Piano (Jimpster Remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου